Apple a lansat tvOS 11.4 pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K. Iată ce noutăți aduce

0
883

tvOS 11.4 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această a patra actualizare majoră adusă tvOS 11 sosește pe dispozitivele utilizatorilor din întreaga lume după ce a fost testată împreună cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program vreme de aproape două luni.

tvOS 11.4 Noutăți

Apple descrie tvOS 11.4 ca fiind o actualizare ce include corecturi de erori, noi caracteristici și actualizări de securitate.

Conform companiei californiene, asemenea iOS 11.4, tvOS 11.4 introduce compatibilitate pentru AirPlay 2. Cea mai recentă versiune a protocolului care permite difuzarea fără fir a diferitor tipuri de conținut reduce întârzierile și starea latentă, oferind utilizatorilor posibilitatea de a reda conținut audio pe mai multe dispozitive / boxe compatibile în același timp. Astfel, mulțumită noului protocol, utilizatorii vor putea folosi centrul de control al unui dispozitiv cu iOS 11.4, un HomePod, un Apple TV (cu tvOS 11.4) sau pe Siri pentru a reda o melodie pe toate boxele compatibile din casă ori numai pe boxele din selectate, având totodată posibilitatea de a controla cu ușurință volumul la care este redat conținutul audio pe fiecare dintre boxe.

În momentul de față, singurele dispozitive compatibile cu noul protocol Apple sunt Apple TV (generația a 4-a sau mai recente) și HomePod, însă în viitorul nu foarte îndepărtat producători precum Bang & Olufsen, Bluesound, Bose, Bowers & Wilkins, Denon, Libratone, Marantz, Marshall, Naim, Pioneer și Sonos vor lansa boxe compatibile cu AirPlay 2.

În fine, tvOS 11.4 mai vine și cu câteva îmbunătățiri pe partea de securitate, mai multe detalii fiind oferite aici de către Apple.

tvOS 11.4 Actualizare Apple TV 4/4K

Instalarea tvOS 11.4 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 11.4 succede tvOS 11.3, o actualizare care a îmbunătățit compatibilitatea cu conținutul Match, a oferit comutare automată a ratei de cadre pe Apple TV 4 și nu numai. Mai multe detalii despre tvOS 11.3 sunt disponibile aici.

Separat de tvOS 11.4, vă reamintim că în această seară au mai fost lansate și versiunile finale ale iOS 11.4 și watchOS 4.3.1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.