watchOS 4.3.1 a fost lansat pentru Apple Watch

0
1465

watchOS 4.3.1 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Noua versiune a sistemului de operare pentru ceas sosește după o perioadă de testare de aproape două luni și este disponibilă pentru toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

watchOS 4.3.1 Noutăți

Potrivit companiei Apple, această actualizare de watchOS „corectează o problemă din cauza căreia, în cazul unor utilizatori, Apple Watch-ul rămânea uneori la logoul Apple în timpul pornirii.

În plus, dacă înainte de lansarea acestei actualizări, Apple a încetat să permită dezvoltatorilor să mai actualizeze aplicații construite folosind SDK-ul watchOS 1, începând cu watchOS 4.3.1 toți utilizatorii vor vedea un mesaj de alertă la lansarea aplicațiilor create cu primul SDK. Acesta îi va atenționa că respectivele aplicații nu vor mai fi compatibile cu versiunile ulterioare de watchOS, ceea ce înseamnă că dacă dezvoltatorii nu le vor actualiza la timp, acele aplicații nu vor mai fi accesibile începând, cel mai probabil, cu watchOS 5.

Actualizare Apple Watch la watchOS 4.3.1

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 11.3 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 4.3.1:

Aidoma versiunilor precedente, watchOS 4.3.1 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch lansate până acum.


watchOS 4.3.1 succede watchOS 4.3, o actualizare care a inclus modificări în aplicația Muzică, animația de încărcare, Mod Noptieră și AirPlay. Mai multe detalii despre watchOS 4.3 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.