Apple a lansat tvOS 11.3 pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K. Iată ce noutăți aduce

0
930

tvOS 11.3 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această a treia actualizare majoră adusă tvOS 11 sosește pe dispozitivele utilizatorilor din întreaga lume după ce a fost testată împreună cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program vreme de două luni.

tvOS 11.3 Noutăți

Apple descrie tvOS 11.3 ca fiind o actualizare ce include corecturi de erori, noi caracteristici și actualizări de securitate. Printre noutățile aduse de prezenta actualizare se numără și îmbunătățiri de compatibilitate cu conținutul Match, comutare automată a ratei de cadre pe Apple TV generația a 4-a (această funcționalitate a fost disponibilă până acum doar pe Apple TV 4K) și comutare automată a modului pentru sesiunile video prin AirPlay.

În plus, dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit că tvOS 11.3 vine și cu o transparență mai mare asupra modului în care sunt folosite datele utilizatorilor (grație unei noi pictograme Intimitate și a unor explicații mai detaliate).

În fine, tvOS 11.3 mai vine și cu câteva îmbunătățiri pe partea de securitate, mai multe detalii fiind oferite aici de către Apple.

Notă: Deși o parte dintre versiunile de prelansare ale tvOS 11.3 au inclus compatibilitate pentru AirPlay 2 (funcționalitatea care permite Apple TV să fie adăugat în aplicația Locuință pentru a reda conținut muzical simultan pe mai multe astfel de dispozitive), versiunea finală a acestei actualizări nu include, din păcate, această caracteristică, ceea ce înseamnă că ea s-ar putea să fie adăugată într-o viitoare actualizare de tvOS 11.

tvOS 11.3 Actualizare Apple TV 4/4K

Instalarea tvOS 11.3 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 11.3 succede tvOS 11.2.6, o actualizare axată mai mult pe corectarea unei probleme a dispozitivelor compatibile. Mai multe detalii despre tvOS 11.2.6 sunt disponibile aici.

Separat de tvOS 11.3, vă reamintim că în această seară au mai fost lansate și versiunile finale ale iOS 11.3 și watchOS 4.3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.