Apple a lansat actualizarea 11.3 pentru HomePod

0
628

Odată cu iOS 11.3, watchOS 4.3 și tvOS 11.3, compania Apple a mai lansat în această seară și o actualizare de software care este destinată exclusiv HomePod.

Actualizarea 11.3 este prima actualizare de software adusă de către Apple boxei inteligente de la lansarea ei din luna februarie, însă nu pare să vină cu cine știe ce.

Potrivit companiei californiene, prezenta actualizare pentru HomePod „include îmbunătățiri generale pentru stabilitate și calitate.” Această descriere ne sugerează că actualizarea 11.3 nu vine cu caracteristici noi pe HomePod, ceea ce înseamnă că utilizatorii care așteaptă AirPlay 2 și funcționalitatea care va permite asocierea a două boxe pentru sunet stereo vor trebui să mai aștepte puțin.

Actualizarea 11.3 va fi instalată automat pe HomePod de îndată ce îți actualizezi dispozitivul cu iOS la versiunea 11.3. Cu toate acestea, dacă dorești, poți efectua această actualizare și manual din Locuință > săgeată sus (butonul din zona superioară stânga a ecranului) > Configurări locuință > „Locuință” sau „[nume locuință]” (dacă ai schimbat denumirea locuinței) > Actualizare software și trage în jos din zona superioară a ecranului pentru a căuta actualizarea 11.3 adusă HomePod.

Reține că pentru a-l actualiza, dispozitivul HomePod trebuie să fie conectat la o sursă de alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.