macOS 10.13.6 a fost lansat pentru utilizatorii de Mac. Iată noutățile

0
1057

Apple a lansat macOS 10.13.6 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă de la finele lunii mai și vine cu câteva noutăți destul de importante.

macOS 10.13.6 Noutăți

Potrivit companiei Apple, actualizarea macOS High Sierra 10.13.6 adaugă compatibilitate cu AirPlay 2 pentru ca utilizatorii să poată difuza audio simultan în mai multe camere din iTunes. De asemenea, această actualizare îmbunătățește stabilitatea și securitatea computerelor Mac, fiind recomandată tuturor utilizatorilor.

Mai precis, macOS 10.13.6 introduce:

  1. AirPlay 2 pentru iTunes, cu ajutorul căruia utilizatorii vor putea să:
  • își controleze sistemul audio al locuinței și difuzoarele compatibile AirPlay 2 din întreaga casă
  • redea muzică simultan pe mai multe difuzoare compatibile AirPlay 2 din casă, în mod sincronizat.
  1.  Alte îmbunătățiri și corecturi:
  • Rezolvă o problemă din cauza căreia aplicația Poze nu recunoștea fișierele multimedia AVCHD de pe unele aparate foto.
  • Rezolvă o problemă care putea împiedica utilizatorii aplicației Mail să mute un mesaj din Gmail într-un alt cont.

Alături de cele mai sus menționate, macOS High Sierra 10.13.6 vine și cu o serie de actualizări de securitate despre care Apple ne oferă mai multe detalii aici.

Dezvoltatorii și utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta nu au descoperit, pe parcursul perioadei de testare a macOS 10.13.6, alte noutăți sau caracteristici importante, însă, cu toate acestea, descărcarea și instalarea acestei actualizări pe orice Mac compatibil le este recomandată tuturor posesorilor.

macOS 10.13.6 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu High Sierra. Având în vedere gravitatea erorilor corectate, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

Actualizarea macOS 10.13.6 beta 5 succede macOS 10.13.5, o actualizare care introdus pe Mac caracteristica Mesaje pe iCloud. Mai multe informații despre macOS 10.13.5 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.