Apple a lansat macOS 10.13.5 pentru toți utilizatorii de Mac. Noua versiune a sistemului de operare a fost testată cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Program încă de la începutul lunii aprilie și vine cu câteva noutăți destul de importante.

macOS 10.13.5 Noutăți

Potrivit companiei Apple, actualizarea macOS High Sierra 10.13.5 sporește stabilitatea, performanța și securitatea computerelor Mac compatibile.

În plus, după cum au descoperit și dezvoltatorii pe parcursul perioadei de testare, această actualizare furnizează și compatibilitate pentru o funcționalitate promisă de Apple încă de anul trecut și care este deja disponibilă pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 11.4: „Mesaje pe iCloud.” Noua funcționalitate a iCloud a fost gândită să îmbunătățească sincronizarea mesajelor, astfel că, odată activată, va face ca mesajele utilizatorilor să nu mai fie stocate local, pe fiecare dispozitiv, ci pe iCloud. Drept urmare, grație Mesaje pe iCloud, în orice moment, toate mesajele tale ar trebui să fie pe toate dispozitivele tale, iar atunci când ștergi un mesaj sau o conversație, acesta/aceasta să fie șters/ștearsă de pe toate dispozitivele. Și fiindcă mesajele tale (inclusiv fișierele atașate și mesajele vechi) sunt stocate pe iCloud, spațiul de stocare ocupat de acestea local, pe Mac, va fi eliberat automat.

În plus față de cele menționate anterior, actualizarea 10.13.5 adusă macOS vine și cu o serie de actualizări de securitate despre care puteți afla mai multe informații de aici.

macOS 10.13.5 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu High Sierra. Având în vedere gravitatea erorilor corectate, actualizarea la cea mai nouă versiune de macOS este recomandat a se face numaidecât.

macOS 10.13.5 succede macOS 10.13.4, o versiune care venit cu numeroase caracteristici noi (inclusiv eGPU și Business Chat) și îmbunătățiri. Mai multe informații despre macOS 10.13.4 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.