watchOS 4.3.2 a fost lansat pentru Apple Watch

0
937

watchOS 4.3.2 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Noua versiune a sistemului de operare pentru ceas sosește la aproximativ o lună și jumătate distanță de versiunea finală a watchOS 4.3 și a fost testată împreună cu dezvoltatorii încă de la finele lunii mai.

watchOS 4.3.2 Noutăți

Potrivit companiei Apple, această actualizare include corecturi de probleme și îmbunătățiri.

Noutăți importante nu au fost descoperite de către dezvoltatorii care au testat watchOS 4.3.2 în ultima lună și jumătate, așa că nu ar trebui să vă așteptațica ea să aducă cine știe ce schimbări pe ceasurile voastre.

Actualizare Apple Watch la watchOS 4.3.2

Cu toate acestea, actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 11.4 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 4.3.2:

Aidoma versiunilor precedente, watchOS 4.3.2 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch lansate până acum.


watchOS 4.3.2 succede watchOS 4.3, o actualizare, de asemenea, săracă în noutăți. Mai multe detalii despre watchOS 4.3 sunt disponibile aici.

watchOS 4.3.2 ar putea fi una dintre ultimele versiuni de watchOS 4 lansate de către Apple, compania americană testând deja împreună cu dezvoltatorii de aplicații watchOS 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.