Apple a lansat actualizarea 11.4.1 pentru HomePod

0
397

Odată cu iOS 11.4.1, watchOS 4.3.2 și tvOS 11.4.1, compania Apple a mai lansat în această seară și o actualizare de software care este destinată exclusiv HomePod.

Având numărul de versiune 11.4.1, cea de-a treia actualizare publică adusă firmware-ului pentru boxa inteligentă include, potrivit companiei Apple, „îmbunătățiri pentru stabilitate și calitate.”

Compania americană nu furnizează, din păcate, alte informații cu privire la conținutul prezentei actualizări, însă ea le este recomandată tuturor utilizatorilor de HomePod.

Noua actualizare de software adusă HomePod va fi instalată automat pe aceste boxe de îndată ce dispozitivele cu iOS la care sunt asociate sunt actualizate la iOS 11.4. În situația în care actualizarea nu se efectuează automat, utilizatorii o vor putea realiza manual din configurările boxei prezente în aplicația Locuință.

HomePod 11.4.1 sosește la aproximativ o lună și jumătate distanță de versiunea 11.4 care a introdus sunete stereofonice la conectarea a două boxe și funcționalitate autio în mai multe camere, grație AirPlay 2. Mai multe detalii despre HomePod 11.4 sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.