iOS 11.4.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată toate noutățile pe care le aduce!

0
2176

iOS 11.4.1 a fost lansat luni seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 11). Noua versiune a sistemului de operare sosește la aproximativ o lună și jumătate distanță de versiunea finală a iOS 11.4 și a fost testată în prealabil cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Beta.

iOS 11.4.1 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit companiei Apple, iOS 11.4.1 corectează probleme și sporește securitatea dispozitivelor iPhone sau iPad. Mai precis, această actualizare:

  • Corectează o problemă care îi împiedica pe unii utilizatori să vizualizeze ultima localizare cunoscută a căștilor AirPods proprii în Găsire iPhone
  • Sporește fiabilitatea sincronizării e‑mailurilor, contactelor și notițelor cu conturile Exchange

În plus, iOS 11.4.1 vine și cu o serie de actualizări de securitate despre care ne sunt oferite mai multye informații aici.

Alte noutăți decât cele menționate de către Apple în cadrul notițelor lansării acestei actualizări nu au fost descoperite de către utilizatorii și dezvoltatorii care au testat această actualizare încă de la finele lunii mai.

iOS 11.4.1 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduce funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 11.4.1 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 11.

iOS 11.4.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

Notă: În cazul în care ai instalat un profil de dezvoltator ori un profil iOS Beta Software pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, actualizarea la iOS 11.4.1 nu îți va apărea întrucât iOS 11.4.1 beta 5 are același număr de build precum versiunea finală a acestei actualizări.

iOS 11.4.1 succede iOS 11.4, o actualizare care a venit cu AirPlay 2, Mesaje pe iCloud, pereche stereo HomePod și o mulțime de corecturi. Mai multe informații despre iOS 11.4 sunt disponibile aici.

iOS 11.4.1 ar putea fi ultima sau una dintre ultimele actualizări aduse de către Apple iOS 11, compania americană testând deja iOS 12 alături de dezvoltatori și utilizatorii membri Apple Software Beta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.