iTunes 12.7.5 a fost lansat marți seară de către Apple. Cea mai recentă versiune a aplicației software este disponibilă atât pentru utilizatorii de Mac, cât și pentru utilizatorii de PC cu Windows.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, cea mai recentă versiune de iTunes nu include decât „îmbunătățiri minore ale aplicației și performanțelor acesteia.” Drept urmare, utilizatorii nu ar trebui să se aștepte ca, instalând cea mai nouă versiune de iTunes, să descopere funcționalități noi și importante în aceasta.

Cu toate acestea, însă, actualizarea la iTunes 12.7.5 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X 10.10.5 sau ulterior (din App Store > Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows 7 sau ulterior (din Ajutor > Caută actualizări). Alternativ, iTunes 12.7.5 se poate descărca, manual, și de pe site-ul web al Apple (macOS / Windows).

iTunes 12.7.5 succede iTunes 12.7.4, o actualizare care a introdus o nouă experiență pentru clipurile muzicale din Apple Music. Mai multe informații despre iTunes 12.7.4 sunt disponibile aici.

Alături de iTunes 12.7.5, Apple a mai lansat în această seară și versiunea finală iOS 11.4, HomePod software 11.4, tvOS 11.4 și watchOS 4.3.1.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.