Apple a actualizat aplicația WWDC înaintea evenimentului de săptămâna viitoare

0
284

La mai puțin de o săptămână distanță de ediția 2018 a Worldwide Developers Conference (eveniment care va începe luni, pe 4 iunie, cu o conferință importantă), Apple a actualizat aplicația oficială a WWDC cu scopul de a introduce o nouă interfață, un nou sistem de organizare și o listă cu sesiunile și laboratoarele care vor fi găzduite de angajați ai săi la mult-așteptatul eveniment.

Conform companiei californiene, versiunea 7.0 a aplicației WWDC introduce o interfață nouă ce simplifică găsirea favoritelor, videoclipurilor descărcate și a sesiunilor și laboratoarelor, astfel încât dezvoltatorii care nu vor reuși să ajungă anul acesta la Worldwide Developers Conference să poată accesa cu ușurință resursele WWDC.

Începând de acum, videoclipurile, sesiunile și laboratoarele sunt organizate și în funcție de subiectul lor, astfel că dezvoltatorii vor putea găsi mai ușor discuții care acoperă anumite aspecte ale software-ului, cum ar fi „Creează aplicații pentru watchOS” ori „Creează aplicații moderne.”

În plus, prezenta actualizare adusă aplicației WWDC include, așa cum era de așteptat, și programul ediției 2018 a evenimentului, oferind astfel informații cu privire la ora și locul unde vor fi ținute sesiunile și laboratoarele.

Ca de obicei, unele dintre sesiuni au denumiri ascunse întrucât, în caz contrar, acestea ar fi deconspirat noutățile care vor fi anunțate luni la conferința unde ne așteptăm ca noi versiuni de iOS, macOS, tvOS și watchOS să fie introduse. Remarcabil pentru ediția 2018 a WWDC este că va reintroduce ceremonia de acordare a premiilor Apple pentru design, aceasta urmând a avea loc în dimineața zilei de marți.

Aplicația WWDC va oferi dezvoltatorilor prezenți la ediția de anul acesta a evenimentului instrumente precum hărți și programele evenimentelor, laboratoarelor și sesiunilor. Pentru cei ce nu vor fi prezenți, în schimb, aceasta va include difuzări live ale conferințelor, laboratoarelor și sesiunilor, astfel încât să nu piardă nimic din ceea ce se va discuta.

Aidoma anului trecut, aplicația WWDC este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Apple TV (generațiile 4 și 5), făcând astfel mai simplă accesarea înregistrărilor video direct de pe televizor. De asemenea, aceasta este disponibilă și într-o variantă optimizată pentru Apple Watch.

WWDC 2018 începe pe 4 iunie la ora României 20:00 cu o conferință în cadrul căreia Apple va prezenta viitorul sistemelor sale de operare și, posibil, câteva produse noi. Evenimentul va fi transmis în direct de compania americană atât prin intrermediul aplicației WWDC, cât și prin intermediul site-ului său web și al unei aplicații dedicate pentru Apple TV.

Versiunea 7.0 a aplicației WWDC poate fi descărcată și instalată urmând linkul de mai jos pe toate dispozitivele iPhone, iPad, iPod touch și/sau Apple TV cu iOS 11.2/tvOS 11.2 sau ulterior:

  • WWDC pentru iPhone, iPad, iPod touch și Apple TV – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.