iOS 11.4.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
1553

iOS 11.4.1 beta 1 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare sosește la numai o zi distanță de versiunea finală a iOS 11.4.

Potrivit Apple, iOS 11.4.1 beta 1 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile.

Până la ora actuală nu se știe dacă această actualizare va veni cu caracteristici noi, însă numărul de versiune 11.x.x ne sugerează faptul că iOS 11.4.1 se va axa în principal pe îmbunătățirea performanțelor și pe corectarea unor de erori și probleme de securitate.

Totuși, în situația în care iOS 11.4.1 beta 1 va aduce funcționalități noi ori schimbări importante, noi vă vom anunța puțin mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 11.4.1 beta 1 are numărul de build 15G5054c. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 1 a iOS 11.4.1 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până mâine.

La fel ca și versiunile precedente, iOS 11.4.1 este compatibil cu toate dispozitivele care pot face upgrade la iOS 11, respectiv iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.4.1 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în cursul acestei veri.

iOS 11.4.1 succede iOS 11.4, o actualizare care a venit cu AirPlay 2, Mesaje pe iCloud, pereche stereo HomePod și o mulțime de corecturi. Mai multe informații despre iOS 11.4 sunt disponibile aici.

Apple a mai lansat în această seară și tvOS 11.4.1 beta 1 și watchOS 4.3.2 beta 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.