iOS 11.2 beta 4 a fost lansat vineri seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune a sistemului de operare sosește la câteva zile distanță de iOS 11.2 beta 3.

Potrivit Apple, iOS 11.2 beta 4 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate noutățile descoperite în prezenta versiune beta a iOS 11.2 sunt prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

Până acum, iOS 11.2 a adus o serie de corecturi de erori, ajustări ale animațiilor în aplicații precum Muzică și Calculator, modificări în widget-ul Muzică, actualizări în centrul de control, încărcare wireless mai rapidă pe iPhone 8/8 Plus/X, și Apple Pay Cash (mai multe detalii aiciaici și aici).

iOS 11.2 beta 4 are numărul de build 15c5109a. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 4 a iOS 11.2 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.

iOS 11.2 este compatibil cu toate dispozitivele care pot face upgrade la iOS 11, respectiv iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.2 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în luna decembrie.

Apple a mai lansat de curând și tvOS 11.2 beta 4watchOS 4.2 beta 4 și macOS 10.13.2 beta 4.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 11.2 beta 2 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit alte noutăți decât cele mai sus menționate, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu

2 COMENTARII

  1. Dupa 24h pot spune ca autonomia a fost afectata ft. mult, iar performantele de is ok. Daca tineti la baterie, nu faceti update. Daca vreti performante mai bune, merita.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.