Apple se întreabă ce este acela un computer în cea mai recentă reclamă la iPad Pro

0
545

Apple a publicat vineri dimineață o nouă reclamă la iPad Pro pe canalul său de YouTube, prezentând potențialilor clienți numeroasele lucruri pe care un iPad Pro le poate face în iOS 11.

Intitulat „Ce este un computer / What’s a computer,” spotul publicitar ne prezintă versatilitatea celei mai performante tablete de la Apple cu ajutorul unei adolescente care își folosește iPad-ul pro pentru a vorbi cu prietenii, înregistra și edita fotografii, scrie o temă, desena cu Apple Pencil, citi benzi desenate și nu numai.

Printre caracteristicile din iOS prezentate în cadrul noii reclame Apple se numără modul Vizualizare divizată, dock-ul din iOS 11, aplicația Cameră, Marcare Foto. De asemenea, accesoriile prezentate sunt: Apple Pencil și Smart Keyboard, iar iPad-ul este un iPad Pro de 10,5 inchi, modelul Wi-Fi + Cellular, roz auriu.

Cea mai interesantă parte a spotului publicitar este cea de sfârșit, unde apare tânăra stând pe iarbă și lucrând la iPad-ul ei. Concentrată fiind la ceea ce făcea, aceasta este întrebată de o vecină „Ce faci tu pe computerul tău?” Răspunsul ei de milioane este „Ce este un computer?”

Apple a publicat până acum numeroase reclame la iPad Pro, majoritatea prezentându-ne tableta ca fiind înlocuitorul ideal al computerelor (mai ales dacă este folosit împreună cu Apple Pencil și Apple Smart Keyboard.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.