watchOS 4.2 beta 4 a fost lansat pentru dispozitivele Apple Watch. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, noua versiune de watchOS sosește la câteva zile distanță de watchOS 4.2 beta 3.

Conform Apple, watchOS 4.2 beta 4 aduce „corecturi de erori și îmbunătățiri pentru performanțe.” Dacă vor fi descoperite noi caracteristici în prezenta versiune beta de watchOS 4.2, noi vi le vom prezenta puțin mai jos în cadrul acestui articol.

Până acum, watchOS 4.2 pare a fi o actualizare concentrată în special pe corectarea erorilor și pe îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor  Watch, singura caracteristică mai importantă introdusă de Apple până acum fiind Apple Pay Cash (din păcate, ea nu va fi disponibilă în România până când Apple Pay nu se va extinde și aici).

watchOS 4.2 beta 4 poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple Watch de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja un profil de dezvoltator pentru ceas). Pentru a actualiza Apple Watch la watchOS 4.2 beta 4 va trebui ca iPhone-ul asociat să aibă instalat măcar iOS 11.1 și să fie în proximitatea ceasului, iar Apple Watch-ul să fie pus la încărcat și să aibă măcar 50% baterie.

Data lansării versiunii finale de watchOS 4.2 este necunoscută până la ora actuală, însă această actualizare a sistemului de operare va fi disponibilă pe toate modelele de Apple Watch lansate până acum.

Versiunile beta 4 ale tvOS 11.2iOS 11.2 și macOS 10.13.2 sunt și ele disponibile acum.

- Reclamă -