tvOS 11.2 beta 4 și public beta 4 au fost lansate pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
364

tvOS 11.2 beta 4 și tvOS 11.2 public beta 4 au fost lansate vineri seară pentru Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a. Disponibilă atât pentru dezvoltatorii de aplicații, cât și pentru utilizatori, această actualizare adusă sistemului de operare pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K sosește la doar câteva zile distanță de tvOS 11.2 beta 3.

Eventualele noutăți majore aduse de tvOS 11.2 beta 4 și tvOS 11.2 public beta 4 nu sunt cunoscute până la ora actuală, însă, conform Apple, această actualizare vine cu noi caracteristici, corecturi de erori și îmbunătățiri în sistemul de operare și SDK.

În situația în care dezvoltatorii care vor descărca și instala acest build pe Apple TV 4 / Apple TV 4K vor semnala prezența unor schimbări demne de luat în seamă, noi vi le vom prezenta în cadrul acestui articol.

Până acum, tvOS 11.2 beta a venit cu AVDisplayManager, o funcționalitate gândită pentru a permite dispozitivelor să comute automat modurile de afișare video astfel încât să se potrivească cu rata de cadre și gama dinamică nativă a conținutului video din aplicațiile optimizate. De asemenea, această actualizare include suport pentru comutarea ieșirii video a Apple TV 4K la SDR, în cazul în care aplicația accesată are nevoie de foarte multe resurse GPU atunci când rulează în HDR. Mai mult, tvOS 11.2 reintroduce categoria Nevizionate în partajarea casnică pentru filme, emisiuni TV și videoclipuri.

tvOS 11.2 beta 4 și tvOS 11.2 public beta 4 pot fi instalate pe toate dispozitivele Apple TV 4 și Apple TV 4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center, respectiv de către utilizatorii membri Apple Beta Program (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator / utilizator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care tvOS 11.2 beta 4 și tvOS 11.2 public beta 4 este prima versiune de prelansare a tvOS instalată pe Apple TV-ul tău, va trebui mai întâi să descarci un profil de dezvoltator / utilizator și abia după aceea să cauți tvOS 11.2 beta 4 și tvOS 11.2 public beta 4 în meniul Actualizări.

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică a tvOS 11.2, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în decembrie.

Împreună cu tvOS 11.2 beta 4 și tvOS 11.2 public beta 4, Apple a mai lansat în această seară și versiunile beta 4 și ale iOS 11.2watchOS 4.2 și macOS 10.13.2.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.2 beta 4 și tvOS 11.2 public beta 4 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.