iOS 11.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
857

iOS 11.2 beta 5 a fost lansat marți seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune a sistemului de operare sosește la două săptămâni distanță de iOS 11.2 beta 4.

Potrivit Apple, iOS 11.2 beta 5 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate noutățile descoperite în prezenta versiune beta a iOS 11.2 sunt prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

Până acum, iOS 11.2 a adus o serie de corecturi de erori, ajustări ale animațiilor în aplicații precum Muzică și Calculator, modificări în widget-ul Muzică, actualizări în centrul de control, încărcare wireless mai rapidă pe iPhone 8/8 Plus/X, și Apple Pay Cash (mai multe detalii aiciaici și aici).

iOS 11.2 beta 5 are numărul de build 15c5111a. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 5 a iOS 11.2 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în curs.

iOS 11.2 este compatibil cu toate dispozitivele care pot face upgrade la iOS 11, respectiv iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.2 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în luna decembrie.

Apple a mai lansat astăzi și macOS 10.13.2 beta 5 și tvOS 11.2 beta 5.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat iOS 11.2 beta 5 pe iPhone, iPad sau/și iPod touch, și ai descoperit alte noutăți decât cele mai sus menționate, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.