iOS 11.2 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
1028

iOS 11.2 beta 3 a fost lansat luni seară pentru toți dezvoltatorii de aplicații care posedă dispozitive iPhone, iPad și iPod touch. Noua versiune a sistemului de operare sosește la o săptămână distanță de iOS 11.2 beta 2.

Potrivit Apple, iOS 11.2 beta 3 include corecturi de probleme și îmbunătățiri pentru dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate noutățile descoperite în prezenta versiune beta a iOS 11.2 sunt prezentate puțin mai jos în cadrul acestui articol.

Până acum, iOS 11.2 a adus o serie de corecturi de erori, ajustări ale animațiilor în aplicații precum Muzică și Calculator, modificări în widget-ul Muzică și Apple Pay Cash (mai multe detalii aici și aici).

iOS 11.2 beta 3 are numărul de build 15c5107a. Ea poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu profil de dezvoltator din Configurări > General > Actualizare software. Versiunea public beta 3 a iOS 11.2 nu este deocamdată disponibilă, însă ea ar trebui să sosească pe dispozitivele utilizatorilor înscriși în programul Apple Beta până la finele săptămânii în cursActualizare 14 noiembrie, ora 08:00: iOS 11.2 public beta 3 este disponibil.

iOS 11.2 este compatibil cu toate dispozitivele care pot face upgrade la iOS 11, respectiv iPhone 5s (și modelele mai recente), iPad 5, iPad Air (și modelele mai recente), iPad Pro, iPad mini 2 (și modelele mai recente) și iPod touch generația a 6-a.

Data de lansare a versiunii publice a iOS 11.2 nu a fost dezvăluită până la această oră, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în luna decembrie.

iOS 11.2 beta 3 / public beta 3 Noutăți

  • Centru de control: Fiindcă butoanele Wi-Fi și Bluetooth nu mai dezactivează respectivele funcții atunci când sunt acționate din centrul de control, Apple a decis în sfârșit să facă acest lucru mai evident. Astfel, începând cu noua versiune beta de iOS 11.2, la prima acționare a butoanelor Wi-Fi / Bluetooth din centrul de control, utilizatorii vor primi un mesaj de atenționare cum că rețelele și accesoriile Wi-Fi, respectiv Bluetooth vor fi deconectate până în ziua următoare, cu menționea că cele două conexiuni vor rămâne disponibile în continuare pentru AirDrop, HotSpot personal, precizia localizării, Apple Watch, Apple Pencil și Handoff. Mai mult decât atât, de fiecare dată când vor fi deconectate conexiunile Wi-Fi / Bluetooth, pictogramele acestora din centrul de control vor fi albe (și doar la dezactivarea acestor caracteristici vor deveni gri, ca și până acum). Vă reamintim că dezactivarea Wi-Fi și Bluetooth este posibilă, în iOS 11, doar din Configurări.
  • Încărcare wireless rapidă – Dispozitivele iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X se vor încărca fără fir rapid începând cu iOS 11.2. Se pare că Apple a crescut puterea cu care noile dispozitive pot primi curent, astfel că dacă până acum ele acceptau încărcarea cu până la 5W, începând cu noua versiune de iOS vor accepta încărcarea cu până la 7,5W de la încărcătoarele Qi compatibile.

Apple a mai lansat în această seară și tvOS 11.2 beta 3watchOS 4.2 beta 3 și macOS 10.13.2 beta 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.