tvOS 11.2 beta 3 a fost lansat pentru Apple TV 4 și Apple TV 4K

0
235

tvOS 11.2 beta 3 a fost lansat luni seară pentru Apple TV generația a 4-a. Disponibilă numai pentru dezvoltatorii de aplicații, această actualizare adusă sistemului de operare pentru a patra generație de Apple TV sosește la o săptămână distanță de tvOS 11.2 beta 2.

Noutățile majore aduse de tvOS 11.2 beta 3 nu sunt cunoscute până la ora actuală, însă, conform Apple, această actualizare vine cu noi caracteristici, corecturi de erori și îmbunătățiri în sistemul de operare și SDK.

În situația în care dezvoltatorii care vor descărca și instala acest build pe Apple TV 4 / Apple TV 4K vor semnala prezența unor schimbări demne de luat în seamă, noi vi le vom prezenta în cadrul acestui articol.

Până acum, tvOS 11.2 beta a venit cu AVDisplayManager, o funcționalitate gândită pentru a permite dispozitivelor să comute automat modurile de afișare video astfel încât să se potrivească cu rata de cadre și gama dinamică nativă a conținutului video din aplicațiile optimizate. De asemenea, această actualizare include suport pentru comutarea ieșirii video a Apple TV 4K la SDR, în cazul în care aplicația accesată are nevoie de foarte multe resurse GPU atunci când rulează în HDR. Mai mult, tvOS 11.2 reintroduce categoria Nevizionate în partajarea casnică pentru filme, emisiuni TV și videoclipuri.

tvOS 11.2 beta 3 și poate fi instalat pe toate dispozitivele Apple TV 4 și Apple TV 4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center (cu condiția să fi descărcat deja profilul de dezvoltator pe dispozitivul pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care tvOS 11.2 beta 3 este prima versiune de prelansare a tvOS instalată pe Apple TV-ul tău, va trebui mai întâi să descarci un profil de dezvoltator (via Xcode) și abia după aceea să cauți tvOS 11.2 beta 3 în meniul Actualizări.

tvOS 11.2 public beta 3 nu a fost lansat încă, dar ne așteptăm ca această actualizare să fie disponibilă pentru membrii Apple Beta Program până la finele săptămânii curente.

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică a tvOS 11.2, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în decembrie.

Împreună cu tvOS 11.2 beta 3, Apple a mai lansat în această seară și versiunile beta 3 ale iOS 11.2watchOS 4.2 și macOS 10.13.2.

tvOS 11.2 beta 3 Notițele lansării

Notes and Known Issues

General

Resolved Issues

  • Network-based development wasn’t supported in tvOS 11.2 beta. To re-enable network- based development, use Xcode 9.2 beta 2 or later to pair with an Apple TV running tvOS 11.2 beta 2 or later. (35292904)

Home Screen

Resolved Issues

  • Swiping between apps in App Switcher no longer results in poor responsiveness. (34921226)

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 11.2 beta 3 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.