Aplicația GRATUITĂ a săptămânii oferită de Apple pentru iPhone, iPad și iPod touch este…

0
292

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Tsuro – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de Thunderbox Entertainment și introdus pe App Store în urmă cu un an, Tsuro: The Game of the Path este un joc cu tematică asiatică bazat pe tabla de joc Tsuro. Drept urmare, la fel ca jocul fizic, acesta îți va oferi un dragon căruia va trebui să îi formezi un drum cu ajutorul cartonașelor, în așa fel încât să nu lovească niciun obstacol și nici drumurile dragonilor reprezentați de ceilalți jucători.

Sună simplu? Ei bine, nu prea este. La fiecare tură, jucătorii vor putea pune pe hartă un cartonaș care are mai multe drumuri posibile. Astfel, ei vor putea să opteze pentru un drum care să permită mișcarea în voie a pieselor lor sau pentru un drum care să încurce căile celorlalți jucători, astfel încât să se lovească unul de celălalt și să fie eliminați din joc.

Tsuro: The Game of the Path poate fi jucat pe o tablă virtuală de joc (care amintește de jocul clasic) sau în trei noi moduri de joc: solo, loop battle (bătălie în buclă) și longest path (cea mai lungă cale). De asemenea, acest joc pentru iOS poate fi jucat atât offline, cât și multiplayer (cu până la 8 persoane), și nu conține achiziții din aplicație sau reclame.

Tsuro: The Game of the Path a fost lăudat de presa de specialitate pentru ilustrațiile sale, elementele intuitive de control și pentru că este cât se poate de relaxant.

Tsuro: The Game of the Path este disponibil pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care au instalat iOS 8.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 141MB.

  • Tsuro: The Game of the Path pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 14,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 25 august.

Tsuro este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple pentru iPhone și iPad

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.