8mm Vintage Camera este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple utilizatorilor de iPhone și iPad

0
602

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. Spre deosebire de aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – 8mm Vintage Camera – este una cuprinsă în categoria Foto și Video.

Creată de NEXVIO și disponibilă pe App Store încă din 2010, 8mm Vintage Camera este o aplicație pentru editare video ce își propune să readucă „frumusețea și magia” filmelor de altădată prin aplicarea unei game variate de efecte peste filmările moderne. De la praf și zgârieturi, la culori retro, licăriri și chiar scuturări de cadre, 8mm Vintage Camera reușește să dea impresia că videoclipurile tale au fost înregistrate într-o apusă epocă a peliculei.

Potrivit dezvoltatorilor, 8mm Vintage Camera dispune la ora actuală de 7 lentile diferite (cum ar fi Classic, Flickering Frame, Spotlight, Light Leak sau Color Fringing) și 11 filme retro (inclusiv 1920, Noir, 60s, 70s, Sakura, XPro, Siena, Pela, Indigo, Tuscan și Two Color). Acestea pot fi schimbate în timp real pentru a obține până la 70 de efecte diferite.

În plus, aplicația acestei săptămâni include un buton instabilitate care imită scuturările cadrelor întâlnite la proiectoarele cu peliculă 8mm, precum și un Comutator Sunet care va permite fie suprapunerea unui sunet de proiector autentic peste conținutul înregistrat, fie anularea microfonului.

8mm Vintage Camera va aplica efectele video peste filmări chiar în timp ce ele sunt înregistrate, rezoluția maximă acceptată la ora actuală fiind 4K (pe dispozitivele compatibile). De asemenea, aplicația permite aplicarea și ajustarea efectelor și în timpul redării videoclipurilor înregistrate deja.

Utilizatorii care vor să își transforme videoclipurile în adevărate filme retro trebuie să știe că 8mm Vintage Camera le pune la dispoziție 5 teme de film (dintre care 2 sunt gratuite, iar restul costă 4,99 lei bucata) ce conțin titluri, tranziții și muzică special adaptate. Mai mult, pe coloana sonoră a filmelor, utilizatorii vor putea adăuga inclusiv melodii din bibliotecile muzicale proprii.

8mm Vintage Camera este disponibilă pe App Store atât în format optimizat pentru iPhone și iPod touch, cât și în format optimizat numai pentru iPad. Pentru a putea instala această aplicație va trebui ca dispozitivul tău să aibă instalat măcar iOS 8.0. Dimensiunea 8mm Vintage Camera este de 23,9MB (versiunea pentru iPad) și 22,2MB (versiunea pentru iPhone și iPod touch).

  • 8mm Vintage Camera pentru iPhone și iPod touch – Gratis (redus de la 9,99 lei)* – Descarcă acum
  • 8mm Vintage Camera pentru iPad – Gratis (redus de la 9,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 8 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.