Google 34.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
304

Aplicația Google care le oferă utilizatorilor de iPhone și iPad acces facil la arhicunoscutul motor de căutare și la asistentul personal Google Now a fost actualizată din nou la sfârșitul acesta de săptămână și vine cu câteva îmbunătățiri pentru sugestiile de căutare.

Potrivit Google, versiunea 34.0 a aplicației care îi poată numele le oferă utilizatorilor, în primul rând, posibilitatea de a vedea căutările populare. Astfel, începând de acum, de fiecare dată când vei atinge bara de căutare, vei observa, înainte de a începe să tastezi, o nouă secțiune intitulată Ce Este Popular, care îți va prezenta cele mai căutate lucruri de utilizatorii din țara în care ți-ai configurat contul Google.

În plus, cea mai recentă versiune a Google are capacitatea de a răspunde anumitor întrebări chiar pe măsură ce le tastezi, astfel încât să nu mai fie necesară nici măcar atingerea butonului Căutare. Drept urmare, dacă vei tasta ceva de genul „înălțime Turn Eiffel,” vei observa răspunsul imediat sub sugestia de căutare.

În fine, Google 34.0 pentru iOS ne mai oferă posibilitatea de a oferi feedback cu privire la sugestiile de căutare pe care le primim în timp ce introducem. Pentru a face acest lucru va trebui să glisăm spre stânga pe sugestia eronată, iar apoi să atingem butonul „info” > Raportați asta.

Pentru a face actualizarea la versiunea 34.0 a Google pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.