Colossatron Massive World Threat este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
409

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. La fel ca și aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Colossatron Massive World Threat – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de oamenii din spatele unor titluri celebre, precum Fruit Ninja și Jetpack JoyrideColossatron Massive World Threat este un joc care ne pune în pielea celei mai mari și mai puternice creaturi ce a declarat vreodată război împotriva omenirii – un șarpe robotizat denumit Colossatron. Obiectivul nostru va fi, deci, acela de a distruge tot ceea ce ne stă în cale și de a crea cea mai înspăimântătoare armă a tuturor timpurilor.

Colossatron Massive World Threat începe prin a solicita utilizatorilor să își construiască șarpele-robot cu care vor trebui să combată forțele incredibile ale Generalului Mustață și armatei sale. La început, bătăliile vor fi unele destul de simplu de câștigat, însă dificultatea va crește gradual, pe măsură ce adversarii vor căpăta tancuri, bombe și avioane cu care vor ataca Colossatronii.

În fața unui inamic care devine tot mai puternic, jocul le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și îmbunătăți roboții cu ajutorul unor așa-numiți Powercori. Culorile diferite și gadgeturile deblocabile ale acestor power-upuri pot fi combinate în mii de feluri pentru a-ți transforma Colossatronul într-un robot mai mare, mai puternic și mai rău, cu care să poți, deci, distruge tot mai multe.

Întreaga acțiune a jocului este prezentată ca și cum ar fi filmată în direct din elicopter și difuzată la TV. De aceea, pe ecran vor apărea din când în când diferiți jurnaliști cu informații la cald despre ceea ce se întâmplă în țările pe care le distrugi cu Colossatronul tău, precum și un contorizator al pagubelor pe care le-ai provocat până la momentul respectiv.

În fine, trebuie să precizăm că Colossatron Massive World Threat are integrat Game Center, motiv pentru care utilizatorii își vor putea provoca prietenii și vor putea vedea pe ce loc se plasează în tabelele cu lideri. De asemenea, pentru părinți este bine de știut faptul că acest joc conține achiziții din aplicație (cu prețuri cuprinse între 4,99 lei și 99,99 lei), precum și reclame și diferite legături externe (către pagini web și alte aplicații).

Colossatron Massive World Threat este disponibil pe App Store în format universal pentru dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care au instalat iOS 7.0 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 79,2MB.

  • Colossatron: Massive World Threat pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 4,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 1 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.