Streaks Workout este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple utilizatorilor de iPhone, iPad, Apple TV și Apple Watch

0
468

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. Spre deosebire de aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Streaks Workout – este una cuprinsă în categoria Sănătate și Fitness.

Creată de dezvoltatorul independent Cruchy Bagel și publicată pe App Store în decembrie 2015, aplicația acestei săptămâni se prezintă utilizatorilor utilizatorilor drept „antrenorul personal pe care vei dori să îl folosești.” Ea te va încuraja să îți tonifici corpul și să devii mai sănătos cu o serie de exerciții pentru care nu ai nevoie de niciun echipament și care pot fi, deci, practicate oriunde dorești.

În total, Streaks Workout pune la dispoziția ta 18 exerciții cu demonstrații sugestive, pe care le vei putea combina după bunul plac în antrenamente cu durata de 6, 12, 18 sau 30 de minute. Mai mult decât atât, antrenorul virtual îți va oferi o serie de sfaturi pentru îmbunătățirea tehnicii și statistici pe care le vei putea adăuga direct în Sănătate pentru un tablou complet al mișcărilor făcute în fiecare zi.

Streaks Workout este disponibilă nu doar pe iPhone, iPad și iPod touch (cu iOS 8.2 sau ulterior), ci și pe Apple TV și Apple Watch, așa că indiferent unde te-ai afla, ea ar trebui să fie cu tine.

Așadar, Streaks Workout este o aplicație numai bună pentru cei care vor să se apuce de mișcare, dar nu știu de unde și cu ce să înceapă ori își caută diferite scuze.

  • Streaks Workout pentru iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV și Apple Watch – Gratis (redus de la 14,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 15 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.