INKS este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple utilizatorilor de iPhone și iPad

0
395

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. Spre deosebire de aplicația gratuită de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – INKS – este una cuprinsă în categoria Jocuri.

Creat de State of Play Games și publicat pe App Store în 2016, INKS este un flipper modern care combină amuzamentul unui joc de acest tip cu arta și diferite provocări tactice. Ideea inedită din spatele INKS i-a adus în 2016 un Premiu Apple pentru Design.

Gameplay-ul INKS este unul destul de simplu, iar dacă ai mai jucat flippere în trecut, atunci vei ști cu siguranță să îl joci. Dacă nu ai mai jucat, însă, va trebui să te obișnuiești să folosești niște mici leviere fixe pentru a arunca o bilă spre anumite puncte, fără a o lăsa mai apoi să părăsească suprafața de joc.

Partea interesantă este că, spre deosebire de flipperele clasice, bila aruncată în INKS va colora canavalele de îndată ce se va izbi de ele, creând astfel straturi de culori pastelate, care îți vor „spune” povestea jocului tău pe măsură ce încerci să-ți perfecționezi scorul.

În total, INKS dispune de peste 100 de planșe de joc cu design inspirat după artiști precum Miro, Matisse, Jackson Pollock și Bridget Riley. Toate rezultatele și nivelele favorite din acest joc pot fi partajate cu ușurință pe rețelele de socializare.

INKS este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch. Pentru a-l descărca pe dispozitivele tale, va trebui să ai cel puțin 371MB liberi și măcar iOS 9.1 instalat.

  • INKS pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 14,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 22 septembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.