Instagram 10.34 pentru iPhone – actualizare este disponibilă. Iată ce noutăți aduce pentru Mesaje Directe

0
212

Instagram a anunțat la sfârșitul acesta de săptămână îmbunătățirea mesajelor Direct prin introducerea a noi modalități de a răspunde la pozele și cipurile video primite de la prieteni.

Astfel, începând cu versiunea 10.34 a aplicației, atunci când răspunzi la o poză sau un clip video trimis de un prieten prin mesaj direct, vei putea să atașezi o fotografie sau un clip video cu tine. Cum? Cei de la Instagram susțin că aplicația va afișa un buton Răspunde cu o pictogramă cameră imediat sub postarea încorporată în conversație de prietenul tău. Or, atingând acest buton, vei putea să îți faci o poză sau să te filmezi, apoi să o trimiți prietenului/prietenei tale. Imaginea realizată va conține automat un abțibild cu poza/filmarea trimisă ție și va putea fi adnotată cu aceleași instrumente ca și orice imagine realizată pentru Povestea ta.

Acum poți răspunde cu o poză sau un video anumitor fotografii, videoclipuri și postări retrimise în Direct. Răspunsul tău va include automat un abțibild cu ceea ce răspunzi. Atinge doar „Răspunde” pentru a deschide camera, fă-ți un selfie și trimite-l.

În plus, versiunea 10.34 a Instagram aduce o opțiune de a diviza imaginea făcută ca răspuns la un mesaj astfel încât să includă, în jumătatea inferioară, selfie-ul făcut de tine, iar, în jumătatea superioară, abțibildul postării primite. Pentru a face acest lucru, utilizatorii vor trebui să atingă abțibildul respectiv înainte de a trimite imaginea/filmarea.

Pentru a te bucura de noile caracteristici din Instagram, tot ce trebuie să faci este să actualizezi aplicația pentru iPhone / iPod touch la versiunea 10.34 (posibil de pe toate dispozitivele cu iOS 9.0 sau ulterior instalat).

  • Instagram pentru iPhone și iPod touch – Gratis – Descarcă acum
- Reclamă -