Apple învață utilizatorii de iPad cum să profite la maximum de funcționalitățile din iOS 11

0
457

Apple a încărcat vineri dimineață câteva videoclipuri în care le arată utilizatorilor de iPad cum pot scoate tot ce se poate din tabletele lor după ce vor fi instalat iOS 11.

Fiecare dintre cele șase clipuri publicate de gigantul californian are durata de sub un minut și este realizat în același stil simplu – două mâini demonstrează noile funcționalități pentru iPad.

Printre caracteristicile prezentate în noile reclame Apple se numără: marcare cu Apple Pencil, multitasking, scanare și semnare document, gestionare fișiere, tragere și plasare și noul dock. Toate reclamele sunt încorporate în acest articol.

iOS 11 aduce o nouă interfață și o grămadă de noi funcționalități pe tabletele iPad, motiv pentru care nu ar trebui să surprindă pe nimeni faptul că Apple a creat aceste clipuri video. Și chiar dacă unele dintre noile funcționalități li se adresează doar utilizatorilor de iPad Pro (cum ar fi, spre exemplu, cele bazate pe Apple Pencil), multe altele sunt disponibile pentru toate sau aproape toate modelele de iPad care pot face actualizarea la iOS 11.

Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru iOS se află la ora actuală în plin proces de testare cu dezvoltatorii și utilizatorii înscriși în Apple Developer Center, respectiv Apple Beta Software Program. Lansarea versiunii finale a ei este programată să aibă loc în toamna acestui an (cel mai probabil pe la mijlocul lunii septembrie, chiar înaintea lansării noilor modele de iPhone).

Pentru mai multe detalii despre noutățile pe care le aduce iOS 11 pe iPad, accesați acest articol detaliat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.