Checkmate este aplicația gratuită a săptămânii oferită de Apple pentru iPhone și iPad

0
401

Pagina cu Recomandări de pe App Store România a fost actualizată, iar odată cu multitudinea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația Săptămânii. O aplicație care, pentru prima dată de când se desfășoară această promoție, este dedicată exclusiv platformei iMessage pentru iPhone, iPad și iPod touch.

Intitulată Checkmate, aplicația acestei săptămâni le permite utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch să se joace șah cu prietenii chiar în interiorul unei conversații iMessage. Spre deosebire de alte aplicații și jocuri optimizate și pentru iMessage, Checkmate este disponibil exclusiv pentru platforma de mesaje a Apple, ceea ce înseamnă că nu va putea fi jucat decât în interiorul ei și, deci, nu va fi afișat pe ecranul principal al dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch pe care a fost descărcat.

Inițierea unui joc de șah Checkmate se va putea face din orice conversație iMessage prin atingerea Selectorului de Aplicații și selectarea pictogramei acestui joc. Odată invitat, prietenul/prietena ta va trebui să descarce acest joc (dacă nu a făcut-o deja) și să facă o mutare. Aidoma celorlalte jocuri din Mesaje, fiecare mutare făcută în Checkmate va fi trimisă adversarului via iMessage, ceea ce înseamnă că nici acesta și nici tu nu va trebui să stați în fața jocului, putând să reveniți în el ori de câte ori vă vine rândul.

Un aspect important pe care trebuie să îl menționăm în legătură cu Checkmate este acela că acceptă mai multe jocuri simultan. Drept urmare, utilizatorii vor putea să se joace șah cu mai mulți prieteni în același timp (cu mențiunea că pentru fiecare mutare pe care o ai la dispoziție timpul este limitat).

Checkmate se joacă la fel ca și orice alt joc de șah, oferă utilizatorilor diferite teme, a fost tradus în limba română și nu conține achiziții suplimentare și/sau reclame.

Checkmate poate fi descărcat de pe App Store pe orice dispozitiv iPhone, iPad și iPod touch cu iOS 10.2 sau ulterior și iMessage activat. Dimensiunea jocului este de 50.2 MB.

  • Checkmate pentru iPhone și iPad (iMessage) – Gratis (redus de la 4,99 lei)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 11 august

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.