Apple a anunțat data la care va prezenta rezultatele financiare pentru T1 2017

0
201

Compania Apple și-a actualizat marți dimineață pagina de relații cu investitorii pentru a anunța că va prezenta rezultatele financiare pe trimestrul întâi al anului fiscal 2017 (sau trimestrul doi al anului fiscal 2017, în SUA) peste aproximativ trei săptămâni.

Prin urmare, marți, 2 mai, vom afla cifra de afaceri, profitul net, totalul vânzărilor de iPhone, iPad și Mac, și alte informații interesante cu privire la performanțele Apple din perioada ianuarie-martie 2017.

Apple anunța în ianuarie, odată cu prezentarea rezultatelor pe T4 2016, că se așteaptă ca în T1 2017 să înregistreze o cifră de afaceri cuprinsă între 51,5 și 53,5 miliarde de dolari și o marjă brută cuprinsă între 38 și 39%.

Semnele de până acum arată că trimestrul 1 al acestui an fiscal a fost unul mai bun decât trimestrul 1 al anului 2016, când Apple anunța prima scădere anuală a vânzărilor trimestriale de iPhone din istorie, precum și prima scădere anuală a cifrei de afaceri din anul 2003.

Vă reamintim că în primul trimestru al acestui an fiscal acțiunile Apple au stabilit noi recorduri în special pe fondul așteptărilor mari de la iPhone 8. De asemenea, merită amintită și lansarea de la finele lui martie a Ediției Speciale (PRODUCT)RED de iPhone 7, iPad 5 și a câtorva curele noi pentru Apple Watch.

Ca de obicei, rezultatele vor fi anunțate de Apple printr-un comunicat de presă ce va fi emis undeva în jurul orei 23:30 (ora României) pe 2 mai, urmând să fie prezentate mai amănunțit de către Tim Cook, director general Apple, și Luca Maesri, director economic Apple, într-o conferință ce va începe la ora 0:00 (ora României) pe 3 mai. Teleconferința va fi transmisă live și va putea fi ascultată de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.