Apple a anunțat marți după-amiaza lansarea unui iPhone 7 rosu, precum și a unor versiuni actualizate de iPhone SE, cu spațiu de stocare dublu.

Noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus Ediție Specială (PRODUCT)RED au o capacitate de stocare de 128GB sau 256GB și sunt disponibile numai în combinația alb / roșu vibrant, celebrând astfel parteneriatul de 10 ani dintre Apple și fundația (RED). Potrivit Apple, o parte din profitul obținut din vânzarea noii ediții speciale de iPhone va fi direcționat către Fondul Global.

De când am început să lucrăm cu (RED) în urmă cu 10 ani, clienții noștri au avut un impact semnificativ în lupta împotrivta răspândirii SIDA prin achiziționarea produselor noastre, începând cu iPod nano (PRODUCT)RED Ediție Specială și încheind cu gama actuală de produse Beats și accesorii pentru iPhone, iPad și Apple Watch. Introducerea acestei ediții speciale de iPhone cu finisaj roșu splendid este cea mai mare ofertă (PRODUCT)RED de până acum pentru a celebra parteneriatul nostru cu (RED) și așteptăm cu nerăbdare ca ea să ajungă în mâinile clienților – Tim Cook, director general Apple.

Fundația (RED) depune eforturi neîncetate pentru a rezolva problema medicamentelor care pot salvia viețile bolnavilor de SIDA din Africa Subsahariană – locul de pe planetă cu cea mai mare răspândire a SIDA. Banii strânși prin programele acestei fundații sunt cheltuiți în totalitate pentru consiliere, testare, prevenire și, cel mai important, furnizarea de medicație antiretrovirală, care previne transmiterea virusului HIV de la mame la copiii nenăscuți. De la înființarea din 2006, fundația (RED) a contribuit la Fondul Global cu 465 de milioane de dolari, dintre care peste 130 de milioane de dolari au provenit doar de la Apple.

Alături iPhone 7 rosu, Apple a mai anunțat astăzi că toată gama iPhone SE va avea capacitate de stocare dublă. Astfel, versiunile de 16GB și 64GB de până acum au fost înlocuite cu versiuni de 32GB și 128GB.

Atât noile versiuni de iPhone SE, cât și iPhone 7 și iPhone 7 Plus Ediție Specială au exact aceleași caracteristici și prețuri ca și până acum. Prin urmare, în Europa, iPhone SE va putea fi cumpărat la 479€ (în versiunea de 32GB) sau la 589€ (în versiunea de 128GB). Versiunea roșie de iPhone 7 va fi disponibilă la 869€ (cu 128GB de stocare) sau la 979€ (cu 256GB de stocare). În fine, iPhone 7 Plus roșu va fi disponibil la 1.009€ în versiunea de 128GB și la 1.119€, în versiunea de 256GB.

Noile versiuni de iPhone SE și iPhone 7/7 Plus Ediție Specială (PRODUCT)RED vor putea fi comandate începând de vineri, 24 martie, ora României 17:01, din patruzeci de țări și regiuni (nu și din România, unde ar trebui să apară abia prin aprilie).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.