De ce un iPhone refurbished poate fi o alegere mai bună decât unul nou

- Publicitate -

Atunci când aud expresia „telefon refurbished”, mulți dintre cei care își doresc achiziționeze un telefon performant și ieftin tind facă un pas înapoi. Concepția generală este un telefon refurbished este uzat din punct de vedere moral, nu arată precum unul nou și se va defecta mult mai repede.

Însă adevărul este cu totul altul: un iPhone refurbished cumpărat dintr-un magazin de profil, acolo unde este testat riguros de specialiști înainte de a fi scos la vânzare, poate fi o soluție la fel de bună și oferă toate avantajele unui iPhone nou dar la un preț mult mai mic. Acesta poate fi un telefon resigilat sau un telefon folosit o perioadă scurtă de o companie, iar apoi recondiționat de profesioniști și scos din nou la vânzare.

Un telefon refurbished nu este un telefon second-hand. Chiar dacă a fost folosit anterior acesta este testat riguros de către tehnicieni, toate datele sunt șterse, software-ul actualizat la ultima versiune și se repară orice defect dacă acesta există înainte de a fi pus în vânzare. Garanția standard de 12 luni îți oferă siguranța acel iPhone are aceeași calitate și durată de viață cu un iPhone nou.

Este o concepție greșită că telefoanele mobile recondiționate au o durată de viață mai scurtă decât cele noi. Totul depinde de modul în care telefonul a fost recondiționat. Un exemplu excelent al duratei de viață surprinzătoare ale iPhone-urilor recondiționate este iPhone 7. A fost lansat în 2016 și popularitatea sa continuă până în prezent. S-ar putea să vă așteptați ca un model vechi de cinci ani să aibă probleme de funcționare. La Refurbished, specialiștii verifică atât ciclurile de încărcare, cât și capacitatea fiecărei baterii și le înlocuiesc pe toate cele care au o capacitate mai mică de 80%. Acest lucru garantează că telefoanele vor funcționa eficient și în conformitate atât cu standardele lor, cât și cu cele ale Apple.

Iată mai jos care sunt principalele avantaje dacă alegi să cumperi un iPhone recondiționat de la refurbished.ro:

  • Preț mai mic. În mod obișnuit, prețul unui iPhone refurbished este cu până la 50% mai mic decât prețul aceluiași model nou.
  • Garanție standard. Orice telefon refurbished beneficiază de aceeași garanție standarde de 12 luni ca a unui telefon nou.
  • Retur în 14 zile. Daca nu ești mulțumit de calitatea telefonului primit, poți face retur în 14 zile și vei primi contravaloarea produsului în cont.
  • Produse premium. În oferta Refurbished vei găsi numai produse Apple originale achiziționate de la parteneri externi care sunt comercializate cu încărcător și cablu de date nou în cutie.
  • Livrare gratuită in 24-48 ore. Toate produsele sunt livrate gratuit din stoc în termen de maxim 48 ore prin curier.

Prin urmare, dacă ești în căutarea unui iPhone și nu vrei cheltui o mică avere pentru a-l cumpăra, cea mai buna soluție este te orientezi către un iPhone refurbished.

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.