Vodafone și Orange România au făcut anunțuri importante cu privire la tarifele de roaming

0
1468

Urgentând eliminarea tarifelor de roaming, Vodafone România și Orange România au făcut astăzi anunțuri importante pentru clienții lor.

Începând cu Vodafone, cel de-al doilea operator de pe piața locală (după numărul de abonați) informează că utilizatorii săi – clienții persoane fizice care posedă un abonament sau o cartelă preplătită – vor putea să folosească și în roaming beneficiile de voce și date, fără costuri suplimentare.

Noua ofertă a operatorului este valabilă pe întreg Spațiul Economic European, care este alcătuit din toate țările membre ale Uniunii Europene, plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia. De ea vor beneficia automat toți clienții noi, precum și cei care își reînnoiesc abonamentele cu unele de cel puțin 10€ ori își activează opțiuni la cartelele preplătite de cel puțin 8€.

Iar dacă folosirea beneficiilor de voce și date cuprinse în abonament nu era suficientă, Vodafone a anunțat că toate apelurile primite de abonații săi în roaming (pe teritoriul Spațiului Economic European) vor fi gratuite.

„Suntem mândri să fim din nou cu un pas înainte și să inovăm piața de telecomunicații din România, liberalizând serviciile de roaming pentru toți clienții noștri persoane fizice. În acest an aniversar, Vodafone, prima rețea mobilă digitală din România, devine și prima care le oferă utilizatorilor săi flexibilitatea de a comunica în Europa în aceleași condiții ca în România și bucuria de a se simți exact ca acasă”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

În ceea ce privește pe Orange, ei bine cel mai mare operator de telefonie mobilă de la noi (după numărul de abonați) a anunțat tot astăzi că utilizatorii săi persoane fizice vor putea folosi în roaming, fără costuri suplimentare, traficul de internet și minutele naționale incluse în abonamentele Orange Me și Orange Net. Pentru a beneficia de ofertă, clienții Orange vor trebui fie să își reînnoiască abonamentul, fie să încheie un abonament nou (fie și prin migrarea de la cartelă preplătită, întrucât opțiunea nu este disponibilă la cartelă).

„Clienţii ne-au acordat încrederea lor și, de 20 de ani, ne inspiră să dezvoltăm pentru ei noi produse și servicii inovatoare, să fim din ce în ce mai buni. Ne dorim să le oferim încă o dată o dovadă a aprecierii pe care o avem pentru ei și de aceea beneficiile pe care le propunem în oferta din această primăvară celebrează și recompensează loialitatea faţă de serviciile Orange” a declarat Yves Martin, Chief Commercial Officer al Orange România.

În plus, Orange a mai anunțat că toți clienții care optează acum pentru unul dintre noile abonamente Orange Me sau Orange Net vor primi câte o lună cu internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în rețea. De asemenea, clienții Orange cu două abonamente de voce sau de date mobile, care aleg să le prelungească pentru o perioadă de 24 de luni, beneficiază de cel mai bun preț pentru pachetele de Internet prin fibră și TV prin cablu, începând de la 8€ pe lună cu TVA inclus (pentru ambele servicii).

Noile oferte pentru roaming ale Orange și Vodafone vin în preîntâmpinarea eliminării tarifelor de roaming în UE. Oficial, la nivel european, aceste tarife vor fi eliminate din 15 iunie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.