Cut the Rope Magic este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
448

Pagina cu Recomandări de pe App Store România la fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația SăptămâniiAidoma aplicației gratuite de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Cut The Rope Magic – este una cuprinsă în categoria jocurilor.

Oricine a mai jucat până acum un joc din seria Cut The Rope va ști de îndată cu ce se mănâncă și Cut The Rope: Magic. În linii mari, totul se rezumă la rezolvarea unei serii lungi de puzzle-uri prin hrănirea monstrulețului Om Nom cu acadele. Deși sună ușor, acadelele sunt prinse cu sfori care trebuiesc tăiate în ordinea potrivită și la momentul potrivit pentru a ajunge în gura monstrulețului static.

Spre deosebire de celelalte titluri din serie, în Cut The Rope Magic monstrulețul Om Nom se va transforma în diferite personaje „magice” pe măsură ce avansezi în joc – fiecare personaj are abilități speciale ce vor ajuta la rezolvarea puzzle-ului în care te afli. Mai mult decât atât, această versiune a jocului are o interfață schimbată, o nouă coloană sonoră și multe elemente de gameplay nemaiîntâlnite până acum în Cut The Rope.

În total, Cut The Rope: Magic dispune de peste 160 de puzzle-uri în care te vei întâlni cu una dintre cele 6 creaturi în care se poate transforma monstrulețul Om Nom, precum și cu o grămadă de provocări și nivele „boss,” ce-ți vor pune la încercare toate abilitățile dobândite în joc.

Cut The Rope: Magic este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, putând fi descărcat și instalat pe toate dispozitivele care au instalat iOS 7.0 și au liber măcar 200MB.

  • Cut The Rope: Magic pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 0,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 28 aprilie.

- Reclamă -