Hyperburner este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
554

Pagina cu Recomandări de pe App Store România la fost actualizată, iar odată cu mulțimea de aplicații și jocuri noi sau actualizate pe care le promovează, Apple a anunțat și Aplicația SăptămâniiAidoma aplicației gratuite de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni – Hyperburner – este una cuprinsă în categoria jocurilor.

Creat de Patrick Cook și publicat pe App Store în iunie 2016, Hyperburner este un joc de tip zburător spațial de mare viteză în cadrul căruia jucătorii vor prelua controlul unor nave spațiale pe care va trebui să le piloteze în sistemul solar colonial îndepărtat. Pe măsură ce avansează în joc, utilizatorii vor descoperi că au de parcurs curse tot mai dificile, însă acestea le vor permite să deblocheze noi aparate de zbor și chiar un mod endless.

Principalele puncte forte ale acestui joc sunt gameplay-ul cu desfășurare rapidă, revenirea instantanee, butoanele de control simple care pot fi personalizate și cele șase zone de completat.

Hyperburner este disponibil pe App Store în format universal pe App Store și va putea fi jucat de către toți utilizatorii de iPhone 6 (și ulterior), iPad (cu iOS 8.0 sau ulterior) și iPod touch generația a 6-a. Dimensiunea jocului este de 95MB.

  • Hyperburner pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 21 aprilie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.