Aplicația Instagram pentru iPhone transformă selfie-urile în abțibilduri

0
282

După anunțul de zilele trecute cu privire la schimbările din Direct, Instagram a venit la sfârșitul acestei săptămâni cu vești bune și pentru cei peste 200 de milioane de utilizatori care îi folosesc funcționalitatea Povești.

Începând de acum, utilizatorii de iPhone vor avea la dispoziție noi abțibilduri pe care le vor putea folosi pentru a-și arăta creativitatea atât în Povestea lor, cât și în conversațiile cu prietenii din Direct. Iar atunci când abțibildurile disponibile nu vor mai fi suficiente, ei vor putea să-și creeze singuri unele prin înregistrarea de selfie-uri.

Potrivit Instagram, utilizatorii care vor atinge fața zâmbitoare din interfașa camerei vor vedea un nou abțibild cu o pictogramă cameră care le va permite să înregistreze un mini-selfie. Înainte sau după înregistrarea acestui mini-selfie, utilizatorii vor putea alege unul dintre stilurile de ramă disponibile: cerc sau fondu. Toate mini-selfie-urile înregistrate după procedura descrisă mai sus vor fi salvate ca abțibilduri, ceea ce înseamnă că le vei putea aplica pe orice foto sau video pe care urmează să îl publici într-o Poveste. Instagram crede că acest nou instrument de transformare a selfie-urilor în stickere este util pentru cei ce doresc să fie mai creativi și să arate în felul lor reacțiile la anumite lucruri.

Mai mult, utilizatorii Instagram trebuie să știe că începând de acum abțibildurile (inclusiv selfie) și textele vor putea fi fixate într-un anumit loc pe orice fotografie sau video. Selectând abțibildul dorit și ținându-l deasupra oricărui obiect din imagine, utilizatorii îl vor putea fixa prin atingerea opțiunii Fixează. Instagram ne sugerează să încercăm această opțiune în videoclipurile Boomerang.

În plus, alături de cele mai sus menționate, Instagram are acum geostickere pentru paru orașe noi: Chicago, Londra, Madrid și Tokyo. Acestea au fost create de membrii comunităților locale și vor putea fi aplicate de către utilizatori peste fotografiile și videoclipurile înregistrate. Mai multe detalii despre geostickere sunt disponibile aici.

În fine, Instagram anunță că lansează o scurtătură către abțibildurile cel mai des folosite de către utilizatori. Atingând pictograma față zâmbitoare, utilizatorii vor putea glisa spre dreapta pentru a vedea toate abțibildurile folosite recent. De asemenea, cei care folosesc modul „Mâini libere” pentru înregistrarea video vor putea ține apăsat butonul de înregistrare pentru a vedea un cronometru până la momentul în care va începe filmarea.

Toate noutățile mai sus menționate fac parte din actualizarea 10.16 adusă săptămâna aceasta aplicației Instagram. Așadar, pentru a te bucura de ele, asigură-te mai întâi că ai actualizat aplicația la această versiune accesând App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.