Instagram 10.16 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store. Iată ce noutăți aduce

0
379

Disponibilă încă de ieri pe App Store România, actualizarea 10.16 a aplicației Instagram a fost anunțată abia astăzi de compania dezvoltatoare, care detaliază cu această ocazie și noutățile pe care le aduce utilizatorilor de iPhone și iPod touch.

Potrivit Instagram, noua versiune a aplicației vine cu schimbări pentru mesageria Directă, unificând interfața pentru mesajele text permanente cu interfața pentru fotografii și videoclipuri efemere. Astfel, utilizatorii vor găsi de acum într-un singur loc mesajele și conținutul media trimis/primit de la prieteni.

În cazul în care n-ați băgat în seamă până acum, Instagram afișa anterior mesajele text și, separat, într-o interfață de tipul Povești, acele poze și videoclipuri disponibile pentru perioadă limitată de timp.

Accesibil în continuare printr-o glisare de la dreapta spre stânga în meniul principal al aplicației Instagram, meniul Direct afișează toate conversațiile și un nou buton albastru pentru cameră (în zona inferioară a ecranului). Ca și până acum, de aici, utilizatorii vor putea selecta orice conversație existentă pentru a o continua sau vor putea crea o conversație nouă cu un alt utilizator Instagram. Disponibil atât în meniul Direct, cât și în cadrul conversațiilor individuale, noul buton de cameră face mai simplă și rapidă înregistrarea de fotografii/videoclipuri efemere pe care să le trimiți ulterior prietenilor selectați. Toate mesajele efemere vor fi evidențiate cu albastru în cadrul noii interfețe a Instagram Direct, utilizatorii fiind astfel anunțați să fie atenți la ceea ce urmează să deschidă, întrucât nu vor putea revedea la nesfârșit conținutul respectiv.

Instagram le mulțumește prin actualizarea de astăzi utilizatorilor care folosesc caracteristica Direct. Potrivit subsidiarei Facebook, din noiembrie 2016, Instagram Direct a crescut de la 300 de milioane de utilizatori la 375 de milioane de utilizatori, devenind unul dintre cele mai bune locuri pentru a te distra socializând cu prietenii tăi.

Pentru a beneficia de toate schimbările aduse Instagram Direct, va trebui să actualizezi aplicația Instagram la versiunea 10.16 de pe App Store>Actualizări (este necesar să ai instalat iOS 8.0 sau ulterior). Reține că s-ar putea să nu vezi toate noutățile încă de azi, Instagram anunțând că va lansa gradual actualizarea până va fi disponibilă pentru toți utilizatorii.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.