Nightgate este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad și Apple TV

1
560

Apple a actualizat pagina cu Recomandări de pe App Store România la sfârșitul acestei săptămâni, iar odată cu mulțimea de aplicații, jocuri și secțiuni promovate acum vine și Aplicația SăptămâniiSpre deosebire de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni este una cuprinsă în categoria jocurilor și se poate lăuda cu numeroase laude din partea utilizatorilor și a experților.

Denumit Nightgate jocul gratuit al acestei săptămâni ne poartă până în anul 2938, când singura formă de viață rămasă pe Pământ este o rețea de computere inteligente cunoscute drept „Nightgate”. În cele 50 de nivele concepute de către dezvoltatori, noi va trebui să evităm inamicii în timp ce interacționăm cu „o lume digitală întunecată” și explorăm ceea ce stă în spatele peisajelor futuriste ale Nightgate.

Nightgate este disponibil atât pentru dispozitivele iPhone și iPad, cât și pentru Apple TV, iar grație sincronizării cu iCloud, utilizatorii nu vor pierde progresul înregistrat atunci când schimbă dispozitivul de pe care se joacă. Mai mult, jocul nu are reclame sau pachete cu achiziții, oferă o coloană sonoră originală de peste 40 de minute, are un design minimalist, o cameră ce permite capturarea de imagini splendide și vine cu numeroase realizări pe care le poți obține îndeplinind anumite acțiuni.

Așadar, Nightgate poate fi descărcat de pe App Store de către toți utilizatorii de Apple TV 4, precum și de utilizatorii iPhone și iPad, ce au instalat pe dispozitivele lor iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 154 MB.

  • Nightgate pentru iPhone, iPad și Apple TV – Gratis (redus de la 3,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 3 martie.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.