Green Riding Hood este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
484

Apple a actualizat pagina cu Recomandări de pe App Store România la sfârșitul acestei săptămâni, iar odată cu mulțimea de aplicații, jocuri și secțiuni promovate acum vine și Aplicația SăptămâniiSpre deosebire de săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni este una cuprinsă în categoria cărților pentru copii și se poate lăuda cu titlul de cea mai bună aplicație a anului pentru iPad câștigat în 2015.

Intitulată „Green Riding Hood”, aplicația acestei săptămâni este o carte interactivă pentru iOS care îi învață pe cei mici câteva lucruri utile despre viață, într-o manieră cât se poate de jucăușă. Dezvoltatorii acestui basm vesel și modern despre prietenie, yoga și ideea de a trăi sănătos recomandă părinților să îl citească, asculte și joace împreună cu micuții lor, înainte de a le spune „Noapte bună!”. Astfel, cei mici nu se vor mai speria de lupul gri și vor dormi liniștiți.

Green Riding Hood vine cu personaje drăguțe care vor aduce zâmbetul pe buzele celor mici (și celor mari), o grafică frumoasă, mini-jocuri distractive, cartea de bucate a buncii (cu numeroase rețete pentru o dietă sănătoasă și balansată) și o voce narativă numai bună (ce îi aparține actorului scoțian Alistar Findlay).

Green Riding Hood este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone și iPad, putând fi descărcată pe dispozitivele care au instalat iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea aplicației este de 223MB.

  • Green Riding Hood pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99€) – Descarcă acum

Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 24 februarie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.