Chameleon Run este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
707

Apple a actualizat pagina cu Recomandări de pe App Store România la sfârșitul acestei săptămâni, iar odată cu mulțimea de aplicații, jocuri și secțiuni promovate acum vine și Aplicația SăptămâniiAșa cum era de așteptat, la fel ca și săptămâna trecută, aplicația gratuită a acestei săptămâni este un joc – Chameleon Run.

În cazul în care nu cunoașteți titlul, trebuie să știți despre Chameleon Run că este un joc de tip autorunner cât se poate de unic, rapid, provocator și colorat. Obiectivul utilizatorilor este de a schimba culoarea personajului principal pentru a se potrivi cu culoarea porțiunii pe care se deplasează, în timp ce aleargă și sare de pe o platformă pe alta. Sună destul de ușor, nu? Posibil, dar nu este deloc așa. Toate nivelele au fost gândite cu atenție de către dezvoltatori pentru a-ți cere diferite sărituri, răsuciri și alte mișcări „de maestru” pentru a putea să le completezi.

Chameleon Run se poate lăuda cu o grafică de bună calitate și un gameplay simplu, ce implică apăsarea a două butoane. Fiecare nivel al jocului vine cu trei obiective speciale pe care trebuie să urmărești să le atingi, încercând, totodată, să obții și cel mai bun timp posibil. Un alt aspect foarte important al jocului și pe care nu putem să nu îl menționăm este acela că el vine și într-o versiune optimizată pentru Apple TV, așa că dacă ai generația a 4-a a acestui dispozitiv, îl vei putea juca și de pe el.

Chameleon Run este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, dimensiunea jocului fiind de 95,9MB. De reținut este că el nu poate fi descărcat decât pe acele dispozitive cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

  • Chameleon Run pentru iPhone, iPad și Apple TV – Gratis (redus de la 1,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 17 februarie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.