După foarte multe luni de așteptare, astăzi, 10 februarie, are loc în sfârșit lansarea oficială a căștilor BeatsX, așa că pe Internet au început să apară primele videoclipuri ce ne prezintă despachetarea și părerile utilizatorilor care au obținut mai devreme căștile wireless.

Jonathan Morrison este unul dintre primii YouTuberi care a publicat un clip video în care compară noile căști cu Apple AirPods. În cadrul comparației sale, Morrison menționează că toți utilizatorii care cumpără BeatsX primesc în pachet un card cadou pentru Apple Music. Acesta conține un cod promoțional pe care utilizatorii trebuie să îl introducă pe site-ul oficial Beats By Dre în momentul înregistrării căștilor pentru a beneficia de încă trei luni de gratuitate pentru serviciul de streaming muzical Mulțumită lui, clienții noi beneficiază de șase luni de gratuitate (ținând cont de faptul că Apple Music oferă deja o perioadă de trei luni de încercare).

În cadrul videoclipului său, Morrison mai vorbește și despre ceea ce i-a plăcut în perioada destul de scurtă în care a folosit BeatsX. Conectivitatea simplă și rapidă oferită de cipul Apple W1 coroborată cu sincronizarea cu iCloud sunt două dintre favoritele lui, întrucât îi permit să conecteze foarte rapid căștile la dispozitivele Apple pe care le are în apropriere. De asemenea, el a mai apreciat foarte mult telecomanda de pe cablul care leagă cele două căști, telecomandă ce permite controlul ușor și rapid al volumului și redării, făcând viața utilizatorilor ceva mai ușoară decât sistemul de control al căștilor AirPods, care se bazează în principal pe Siri.

Alături de Morrison, în ultimele 24 de ore au mai fost publicate pe internet și alte câteva videoclipuri ce ne prezintă despachetări și primele impresii sau chiar recenzii despre BeatsX. Una dintre acestea îi aparține lui UrAvgConsumer care, de asemenea, laudă procesul de asociere al căștilor cu dispozitivele Apple și îi acordă o atenție mai mare etuiului în care pot fi transportate și depozitate căștile, și care, din păcate, nu are un fermoar sau un alt sistem de închidere. De asemenea, UrAvgConsumer compară BeatsX cu alte căteva perechi de căști cu cabluri similare de prins după gât și testează calitatea audio ascultând diferite genuri de muzică.

În fine, Austin Evans a publicat și el un clip despre BeatsX, în care prezintă, de asemenea, principalele caracteristici ale noilor căști wireless, încercând să determine dacă achiziționarea lor merită sau nu.

BeatsX vor fi disponibile de astăzi în magazinele Apple și ale partenerilor din foarte multe zone de pe glob însă, aparent, nu și în România. La noi în țară s-ar putea să mai treacă ceva vreme până când ele vor putea fi cumpărate la prețul de 681 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.