După ce ieri Apple și câțiva revânzători autorizați indicau o lansare iminentă a căștilor BeatsX, în această seară Beats By Dre a făcut anunțul mult-așteptat. Potrivit unui mesaj publicat pe Twitter de subsidiara Apple, căștile wireless intraauriculare BeatsX vor fi disponibile în magazinele Apple și ale partenerilor începând de vineri, 10 februarie.

Mai mult, CNET informează că Beats și Apple au decis de la anunțul inițial și până acum să mai introducă în noua gamă de căști BeatsX două finisaje. Astfel, dacă până acum știam că noile căști wireless vor fi disponibile numai pe negru și alb, clienții vor putea opta, la lansare, și pentru culorile gri și albastru (pe care le puteți vedea ilustrate în imaginea de mai sus).

Prezentate încă de pe 7 septembrie 2016, de-odată cu AirPods, Apple Watch Series 2 și iPhone 7, căștile BeatsX au avut parte de o amânare foarte lungă a lansării. Dacă inițial Apple plănuia să le introducă la finele lunii octombrie în magazinele din întreaga lume, în decembrie a anunțat că ele nu vor fi lansate decât în luna februarie a anului curent, fără a preciza însă ziua exactă când utilizatorii vor putea să le cumpere.

În ceea ce privește România, din păcate nu avem un anunț clar cu privire la momentul în care căștile BeatsX vor fi disponibile. Totuși, retailerii din cele mai multe țări au anunțat că BeatsX vor fi disponibile fie pe data de 10 februarie, fie pe data de 20 a aceleiași luni, așa că tindem să credem că undeva în perioada următoare ele vor ajunge la noi. Această bănuială este susținută oarecum de faptul că iStyle listează în prezent căștile în oferta proprie, dar numai la precomandă.

Pentru a putea să le precomandați va trebui să accesați această pagină a retailerului, unde veți descoperi și prețul oficial la care ele vor fi comercializate la noi în țară. Dacă nu sunteți neapărat interesați să le cumpărați acum de la iStyle, vă scutesc de un clic și vă spun că prețul BeatsX la acest revânzător este de 681 lei. Deloc scumpe, aș zice, dacă ne gândim că aceleași căști costă la magazinele Apple din Europa 149,95€ (aproximativ 675 lei).

BeatsX sunt o pereche de căști intraauriculare ce se conectează foarte ușor la dispozitivele iPhone, iPad, Apple Watch și Mac, grație inovativului chipset Apple W1. Spre deosebire de AirPods, căștile BeatsX sunt legate între ele printr-un cablu flexibil și au o telecomandă clasică, cu microfon încorporat. Ele oferă o autonomie a bateriei de până la 8 ore și tehnologia Fast Fuel, care face ca 5 minute de încărcare să fie suficiente pentru 2 ore de redare. BeatsX vin la pachet cu un cablu de alimentare Lightning și un etui.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.