Lansarea castilor BeatsX a fost amânata pâna în luna februarie

0
444

Imediat după ce a lansat mult-așteptatele căști AirPods, Apple a făcut încă un anunț nu tocmai plăcut pentru o parte dintre clienții săi.

Potrivit paginii care listează BeatsX în magazinul online al Apple, noile căști wireless nu vor fi disponibile decât începând cu luna februarie în Regatul Unit al Marii Britanii, Germania, Franța, Spania, Italia și multe alte state din întreaga lume. Prin urmare, Apple confirmă că BeatsX nu vor mai fi lansate până la sfârșitul anului și, în continuare, nu le permite clienților să plaseze comenzi pentru aces model de căști.

Prezentate pe data de 7 septembrie, de-odată cu AirPods, căștile intraauriculare BeatsX se conectează foarte ușor la dispozitivele iPhone, iPad, Apple Watch și Mac, grație inovativului chipset Apple W1. Spre deosebire de AirPods, căștile BeatsX sunt legate între ele printr-un cablu flexibil și au o telecomandă clasică, cu microfon încorporat. Ele oferă o autonomie a bateriei de până la 8 ore și tehnologia Fast Fuel, care face ca 5 minute de încărcare să fie suficiente pentru 2 ore de redare. Prețul BeatsX este de 149,95€ în magazinele Apple din Europa, utilizatorii primind în schimbul acestor bani și un cablu de alimentare Lightning și un etui.

Or, având în vedere faptul că lansarea lor nu va avea loc până în luna februarie în țările mai sus menționate, se prea poate ca ele să nu sosească în România mai devreme de luna martie a anului viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.