WhatsApp Messenger oferă tuturor utilizatorilor de iPhone verificarea în doi pași

0
749

WhatsApp a anunțat că începând de astăzi le va oferi tuturor utilizatorilor rețelei de mesaje și apelare acces la o caracteristică pe care a testat-o vreme de mai multe luni cu un grup restrâns de oameni. Este vorba despre Verificarea în doi pași, o funcționalitate menită a spori securitatea conturilor de WhatsApp.

Mulțumită noii caracteristici opționale, utilizatorii de WhatsApp Messenger vor putea să își verifice în siguranță identitatea atunci când se loghează în conturile lor de pe un dispozitiv nou, introducând un cod de acces personalizat.

Pentru a activa verificarea în doi pași, utilizatorii de WhatsApp vor trebui să accesezze aplicația de pe ecranul principal al dispozitivelor iPhone, apoi să atingă Setări>Cont>Verificare în doi pași>Activare.

La activarea caracteristicii, WhatsApp Messenger va cere utilizatorilor să introducă și confirme un cod de acces din șase cifre (ce va fi solicitat la fiecare relogare în contul de WhatsApp), apoi va solicita introducerea unei adrese de e-mail. Aceasta din urmă va fi folosită de către WhatsApp pentru a trimite un link de verificare, în situația în care codul de acces din șase cifre este uitat. Mai mult, adăugarea contului de e-mail este, potrivit WhatsApp, o soluție de protecție suplimentară a conturilor create pe rețeaua de socializare.

În cazul în care te temi să nu uiți codul WhatsApp pe care l-ai introdus la activarea caracteristicii Verificare în doi pași, trebuie să știi că aplicația pentru iOS îți va cere periodic să îl introduci, așa încât să ți-l poți aminti. Mesajele pentru reintroducerea codului de verificare nu vor putea fi dezactivate în WhatsApp decât împreună cu verificarea în doi pași.

Așadar, în cazul în care ești un utilizator de WhatsApp, este recomandat ca, pentru siguranța ta și a contului tău, să activezi verificarea în doi pași. În cazul în care această caracteristică nu îți apare, verifică dacă ai descărcată actualizarea 2.17.2 a aplicației pe dispozitivul tău iPhone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.