Roofbot: Puzzler On The Roof este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
420

Apple a adus prima actualizare paginii cu Recomandări de pe App Store din luna februarie, iar odată cu mulțimea de aplicații, jocuri și secțiuni promovate acum vine și Aplicația SăptămâniiAșa cum era de așteptat, chiar dacă săptămâna trecută a fost o aplicație pentru sănătate și fitness, aplicația gratuită a acestei săptămâni este un joc – Roofbot: Puzzler On The Roof.

Creat de Double Coconut, puzzle-ul acestei săptămâni ne cere să îl ghidăm pe Roofie pe diferite acoperișuri „minunate și meditative” astfel încât să punem mingile energetice colorate în canalele de aceleași culori. Prea simplu ca să fie adevărat, nu? Așa este, motiv pentru care dezvoltatorii s-au gândit ca acoperișul să își modifice elementele în timp ce te joci. Prin urmare, toate mutările trebuiesc gândite și calculate dinainte, așa încât să te ducă mai aproape de rezolvarea puzzle-ului și nu de pierderea nivelului. Mai mult decât atât, în unele nivele va trebui să înfrunți un robot care are capacitatea de a lua toată energia, cauzând erori după erori.

Roofbot: Puzzler On The Roof dispune de grafică și audio de calitate impresionantă și de un gameplay simplu și relaxant, dar totodată captivant.

Roofbot: Puzzler On The Roof este disponibil pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch. Dimensiunea jocului este de 156 MB și poate fi instalat pe toate aparatele care rulează iOS 9.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

  • Roofbot Puzzler On The Roof pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vineri, 10 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.