Apple oferă studenților o reducere de peste 400€ la un pachet cu cinci aplicații pentru muzică și video

0
679

Apple a introdus săptămâna aceasta Pachetul Aplicații Pro pentru Educație prin care oferă cele mai avansate aplicații ale sale pentru Mac la un preț nemaipomenit de mic.

Disponibil pentru studenți, profesori și personalul de la universitățile, colegiile și școlile K-12 din țările în care există programul educațional al Apple, pachetul oferă aplicațiile Final Cut Pro X, Logic Pro X, Motion 5, Compressor 4 și MainStage 3 pentru doar 199,99€.

În cazul în care cunoașteți aceste aplicații, atunci probabil că știți că prețul este unul foarte avantajos, ținând cont de faptul că doar Final Cut Pro X costă 299,99€. Celelalte programe – Logic Pro X, Motion Pro X, Motion 5, Compressor 4 și MainStage 3 – costă 199,99€, 49,99€, 49,99€, respectiv 29,99€, făcând astfel ca prețul total al aplicațiilor din acest pachet să se ridice la 629,95€. Or, studenții, profesorii și personalul școlilor înscrise în programul Apple vor beneficia de o reducere totală de peste 400€.

Din păcate, pachetul de aplicații nu poate să fie descărcat la reducere de către studenții și profesorii din România sau alte țări în care nu există programul Apple pentru educație. Acolo unde există, însă, persoanele eligibile vor putea beneficia de promoție accesând Apple Store pentru Educație. După ce au plătit costul pachetului, ei vor primi în 1-3 zile lucrătoare un e-mail cu codurile de descărcare a tuturor aplicațiilor.

Final Cut Pro X este programul Apple profesional pentru editare video, iar Logic Pro X este o stație de lucru profesională pentru producția muzicală avansată. Motion 5, Compressor 4 și MainStage 3 sunt intrumente însoțitoare pentru aceste aplicații, capabile să creeze efecte și animații 3D, să modifice configurările de ieșire și multe altele. Toate aplicațiile sunt compatibile doar cu computerele Mac.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.