WaterMinder este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
625

Pagina cu recomandări de pe App Store a fost actualizată vineri dimineță de către Apple cu conținut nou și, după cum ne-a obișnuit de câțiva ani, cu o nouă aplicație a săptămânii. O aplicație care vine din categoria Sănătate și Fitness, spre deosebire de cele selectate în ultimele săptămâni (care erau toate jocuri).

Denumită WaterMinder – urmăritor și memento pentru hidratare, aplicația acestei săptămâni vine să le ofere utilizatorilor o modalitate ușoară și intuitivă de a-și urmări consumul de apă. Bazându-se pe masa corporală pe care tu o configurezi (sau pe un obiectiv personal), WaterMinder va veni constant să îți amintească să bei apă pentru a-ți atinge obiectivele zilnice și va încerca să te convingă prin afișarea unei reprezentări vizuale (și estimative) a nivelului de hidratare din corpul tău. Mementourile ce pot fi afișate de către aplicația acestei săptămâni pot fi oricând și oricum configurate, WaterMinder oferind și alte opțiuni de personalizare a obiectivelor și nu numai.

Foarte lăudată de către mulți dintre utilizatorii care au folosit-o, WaterMinder se mai poate lăuda cu afișarea istoricului tău de hidratare, un ghid gratuit cu privire la consumul de apă, o insignă pe pictogramă ce afișează obiectivul sau hidratarea ta curentă și unități de măsură ce pot fi modificate după preferințele personale ale fiecăruia. Mai mult, aplicația este disponibilă într-o versiune restrânsă pentru Apple Watch, precum și într-o extensie pentru aplicația Mesaje din iOS 10.

WaterMinder este disponibilă pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad și iPod touch, putând fi descărcată pe toate dispozitivele cu iOS 8.0 sau ulterior instalat. Dimensiunea aplicației este de aproximativ 90,3MB.

  • WaterMinder pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99€)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 3 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.