Apple a lansat macOS 10.12.4 public beta 1 pentru utilizatori

0
594

La două zile de primadebutul perioadei de testare a macOS 10.12.4 prin lansarea primei versiuni dedicate dezvoltatorilor, Apple a lansat joi seară încă o actualizare pentru macOS Sierra. Este vorba despre prima versiune beta publică a macOS 10.12.4, o versiune deci care va putea fi instalată de către toți utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta.

Despre macOS 10.12.4 public beta 1 Apple menționează în notițele lansării că este o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac”. Având însă același build 16E144f precum macOS 10.12.4 beta 1, această actualizare dedicată utilizatorilor introduce aceleași noutăți ca și cea lansată acum două zile. Pe scurt, vorbim despre implementarea modului Night Shift – care, similar cu cel de pe iPhone și iPad, poate migra seara culorile de pe ecran către un spectru mai cald pentru a asigura un somn mai bun -, îmbunătățirea Siri, Safari și a PDFKit. Mai multe detalii despre noutățile aduse de macOS 10.12.4 beta 1 sunt disponibile aici.

Toți utilizatorii care s-au înscris în programul public de testare al macOS 10.12 vor primi actualizarea macOS Sierra 10.12.4 pe dispozitivele lor și o vor putea instala accesând Mac App Store>Actualizări. În cazul în care nu ai mai instalat anterior o versiune beta publică de macOS pe dispozitivul tău Mac, vei putea să te înrolezi acum de pe site-ul web al companiei Apple pentru a primi macOS 10.12.1. Desigur, fiind versiuni beta, instalarea lor nu este indicat a se face pe dispozitivele principale, ci doar pe cele de rezervă. Mai multe detalii cu privire la procesul de înrolare și instalare a unei versiuni beta publice de macOS sunt oferite în tutorialele către care fac trimitere linkurile de mai jos (informațiile sunt pentru macOS 10.12, însă sunt valabile și pentru macOS 10.12.4):

Lansată pe 23 ianuarie, macOS Sierra 10.12.3 venea cu corecturi de erori, actualizări de securitate și îmbunătățiri în special pentru PDF și MacBook Pro 2016. Mai mult detalii despre macOS 10.12.3 puteți citi aici.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală de macOS 10.12.4, însă cel mai probabil ea nu va fi disponibilă până în primăvară.

Alături de macOS 10.12.4 beta 1, Apple a mai lansat joi seară și iOS 10.3 public beta 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.