Aplicația Google pentru iPhone și iPad a fost actualizată la versiunea 23.0

1
243

Google și-a actualizat din nou aplicația pentru iPhone și iPad care îi poartă numele și care le oferă utilizatorilor acces rapid la faimosul motor de căutare al companiei, precum și la caracteristica „Google Now” (denumită, mai nou, „Flux Google”). Noua versiune 23.0 a aplicației poate fi descărcată acum de către utilizatori pentru a beneficia de caracteristicile noi pe care le aduce.

Pentru început, cea mai recentă versiune a aplicației Google include posibilitatea de a filtra cu ușurință rezultatele căutărilor locale. Astfel, în momentul în care vei căuta locuri din jurul tău, cum ar fi „muzee” sau „restaurante”, vei putea aplica filtre precum „Cele mai apreciate” sau „Deschise acum” pentru a găsi exact ceea ce îți dorești și căutai.

În plus, ultima versiune a aplicației companiei din Mountain View extinde compatibilitatea cu Pagini Mobile Accelerate (AMP), făcând ca mai multe pagini web să se încarce instantaneu de pe dispozitivele iPhone și iPod touch. La fel ca și până acum, paginile accelerate sunt marcate cu un fulger și inițialele „AMP” în rezultatele căutărilor.

În fine, versiunea 23.0 a Google pentru iOS introduce tastatura Google Gboard pe iPhone și iPad. Deși este disponibilă sub forma unei aplicații separate pe App Store. Google s-a gândit să includă tastatura Gboard și în aplicația Google, astfel că de îndată ce o vei actualiza la versiunea 23.0, vei observa în Configurări apariția unei tastaturi terțe Google. Activând-o, vei putea folosi Gboard în locul tastaturii implicite din iOS pentru a căuta și trimite mai rapid informații, GIF-uri, emoji și multe altele, indiferent de aplicația în care ești.

Pentru a face actualizarea la versiunea 23.0 a Google pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.