Lumea Pokemon GO se extinde în cea mai recentă versiune a jocului pentru iPhone

0
277

Cu toate că în ultima vreme și-a cam pierdut din popularitate, Niantic nu vrea să își dezamăgească fanii loiali francizei Pokemon, așa că a adus la sfârșitul acesta de săptămână o actualizare foarte importantă pentru Pokemon GO. Versiunea 1.27.1 a jocului sosește pe App Store cu foarte mult conținut nou de care jucătorii se vor bucura cu siguranță.

Potrivit Niantic, noua versiune extinde lumea Pokemon GO cu nu mai puțin de 80 de Pokemoni noi din regiunea Johto (Pokemonii din Pokemon Silver și Pokemon Gold), precum și noi dezvoltări și variații în funcție de gen. În plus, jocul Pokemon GO pentru iPhone vine cu noi boabe și noi articole necesare pentru dezvoltarea Pokemonilor Johto, care vor fi disponibile la toate PokeStop-urile. Boabele disponibile acum sunt Nanab, care va încetini mișcăprile Pokemonilor pentru a-i face mai simplu de prins, și Pinap, care va dubla cantitatea de bomboane primite dacă următoarea încercare de capturare va fi una cu succes.

Pokemon GO 1.27.1 introduce un nou gameplay pentru lupte, Niantic menționând că de acum acei Pokemoni prinși într-un mod sălbatic vor reacționa în noi moduri atunci când încerci să-i prinzi. Mai mult, deschiderea ghiozdanului virtual nu va mai fi necesară pentru selectarea boabelor și a Poke Ball-urilor, ce va fi făcută posibilă direct din ecranul de lupte.

Jocul oferă de acum și un dulap extins cu noi opțiuni vestimentare pentru avatarul utilizatorilor. Acesta include noi plării, tricouri, pantaloni și alte articole cu care îți vei putea schimba aspectul în joc.

În fine, cea mai recentă versiune de Pokemon GO adaugă o hartă cu mod de noapte, muzică nouă pentru lupte, îmbunătățește stabilitatea conexiunii la Apple Watch și corectează o serie de erori.

Actualizarea la versiunea 1.27.1 a Pokemon GO pentru iPhone și iPad va putea fi realizată de pe App Store>Actualizări de către toți acei jucători care au instalat pe dispozitivele lor măcar iOS 8.0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.