Aplicația iTutorial.ro pentru iPhone și iPad a fost actualizată la versiunea 3.8.7

0
546

Aplicația iTutorial.ro pentru iPhone și iPad a primit vineri dimineața prima actualizare din anul 2017. Sosind la aproximativ cinci luni distanță de ultima actualizare, versiunea 3.8.7 a aplicației noastre vine cu câteva noutăți pentru cititori.

Această actualizare aduce trei noutăți vizibile „la suprafață”. De îndată ce veți deschide aplicația actualizată, veți observa prima noutate – un ecran de explicare a modului în care puteți alege categoriile de articole de la care veți primiți notificări push. Așa cum se explică și pe acel ecran, accesând butonul de meniu din partea stângă a ecranului și selectând ramura Notificări, veți putea comuta pe albastru glisoarele din dreptul tuturor categoriilor de articole în care vreți să știți când a apărut un articol nou pe iTutorial.ro (sau comutați pe alb, pentru a opri primirea notificărilor de la categoriile ce nu reprezintă un foarte mare interes pentru voi). Desigur, atunci când vedeți ecranul de explicare puteți atinge direct Notificări pentru selecția categoriilor.

Notă: Rețineți că anumite articole pot fi incluse în mai multe categorii, așa încât uneori s-ar putea să observați notificări despre subiecte pentru care ați optat să nu fiți notificați.

Cea de-a doua noutate este în interiorul meniului, unde am schimbat denumirile unora dintre ramuri și ne-am asigurat că ele vă vor trimite către categoriile de articole care vă interesează. Cea de-a treia se referă la bara din partea superioară a ecranului, care a fost ușor îngustată pe dispozitivele iPhone, pentru a lăsa mai mult loc pentru conținut în fluxul principal.

În fine, actualizarea 3.8.7 a aplicației iTutorial.ro mai vine și cu unele corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor de ansamblu, în special pentru dispozitivele care rulează iOS 10. Ea conține și câteva îmbunătățiri pentru sistemul de notificări push, care ne ajută să ne asigurăm că ele sunt de fiecare dată livrate tuturor cititorilor.

Așadar, vă rugăm să instalați cât mai curând noua versiune a aplicației iTutorial.ro pentru a fi siguri că ea vă va ține la curent cu tot ceea ce vă interesează din lumea Apple.

Actualizarea la versiunea 3.8.7 a aplicației iTutorial.ro poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări, folosind orice dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 8.0 sau ulterior.

Notă: Dacă întâmpini orice fel de eroare în ultima versiune a aplicației sau dacă ai sugestii pentru noi, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu sau pe forum. Nu uita să menționezi modelul de iPhone/iPad/iPod touch și numărul versiunii de iOS!

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.